Åvestadalskolan

Åvestadalskolan är en F-9-skola med 445 elever fördelat på 19 klasser. På skolan finns även tre förberedelseklaser för nyanlända elever samt Åvestadals fritidshem med de tre avdelningarna Jordgubben, Äpplet och Pandan. Skolan ligger i Krylbo vid Västerbobäcken med närhet till fina natur- och motionsområden. 

 

Presentationsbild av skolan

Ny rektor på Åvestadalskolan

Under vårterminen kommer det att bli förändringar inom ledningsorgansationen på Åvestadsalskolan. Jag avslutar mitt arbete som rektor på skolan från och med 8 februari för annan tjänst inom kommunen. Björn Lidén tillträder 1 mars som tillförordnad rektor under vårterminen. Anna-Karin Engström är fortsatt biträdande rektor och hon fungerar även som tillförordnad rektor tills Björn tillträder.

Björn Lidén nås från 1 mars på det telefonnummer som jag tidigare haft, 0226-645261 och Anna-Karin Engström nås på telefonnummer 0226-645262.

I samband med att jag slutar vill jag tacka alla föräldrar för gott samarbete kring era fina barn och ungdomar. Jag vill också tacka lärare och annan personal som alla bidrar till en bra skola och ett gott klimat. Inte minst vill jag förstås tacka alla elever som dagligen gjort arbetet på Åvestadalskolan meningsfullt och glädjefyllt!

Anna Ericson

 

Öppet hus på Åvestadalskolan

Onsdag 10 februari kl.18:00-20:00 välkomnar vi elever i åk 6 att besöka Åvestadalskolans Öppet hus tillsammans med vårdnadshavare. Vi inleder kvällen i aulan, därefter har ni möjlighet att besöka skolans olika ämnen och verksamheter. 

 

Välkommen till åhörardagar på högstadiet

Under veckorna 4 och 5, tisdag, onsdag och torsdag, har ni som vårdnadshavare möjligheten att besöka ert barn i skolan. Kom den dag/del av dag som passar er bäst. Skolan erbjuder er att äta lunch kostnadsfritt tillsammans med barnet, men då ber vi er att anmäla vilken dag ni kommer så måltidspersonalen kan planera. Anmäl om lunch senast 22/1 till Lena Larsson på 64 52 60 eller via mail lena.larsson@avesta.se.

Med vänliga hälsningar: Åvestadalskolans personal

Nyheter på Åvestadalskolan

Granskad den 29 augusti 2014

Åvestadalskolan

Skolgatan 1, 775 54 Krylbo

E-post: avestadalskolan@avesta.se


Frånvaroanmälan

Telefon: 0226-64 52 69

 

  

Kontaktpersoner

Skoladministratör: Lena Larsson

Telefon: 0226-64 52 60

  

Rektor: Anna Ericson                                                             
Telefon: 0226-64 52 61
E-post: anna.eriksson@avesta.se

 

Utvecklingsledare: Anna-Karin Engström

Telefon: 0226-64 52 62

E-post: anna-karin.engström@avesta.se

Ansvarig nämnd/styrelse