Månadens förskola - Baldershage

Publicerad: 2021-11-24, kl 15.54

Förskoleforum – Sveriges största kompetensutvecklingsforum för all personal inom förskolan har den här månaden publicerat en artikel om förskolan Baldershage i Avesta.

Förskolan Baldershage

– Vi har en stark ledningsgrupp för förskolan, vilken består av tio personer med ansvarsområden som rektor, biträdande rektor och resultatenhetschef. Gruppen har ett påtagligt engagemang och höga ambitioner för verksamheten, vilket påverkar och har påverkat förskolans kvalitetsutveckling under en längre tid, förklarar Karin Vestman, resultatenhetschef vid Avesta kommun, och fortsätter:

– Ledningsgruppen har med gemensamma krafter och ansvar, bidragit till en ökad kompetens och planerat för insatser som bidragit till en kvalitetssäkrad och likvärdig verksamhet i hela kommunen. Jag är väldigt stolt över verksamheten och allas insatser för våra yngsta.

Här kan du läsa hela artikeln på förskoleforum.se