Grattis Lina och damlandslaget till OS-silvret

Publicerad: 2021-08-13, kl 17.56

Grattis Lina  Hurtig och damlandslaget i fotboll. Hela Avesta ställer sig bakom skaran av gratulanter till OS -silvret.

Lina Hurtig håller sin OS medalj i handen och brevid står gratulationstexten
Grattis Lina Hurtig och damfotbollslandslaget till OS-silvret önskar hela Avesta kommun

Avesta är en sport och idrottsstad. Det har vi fått många bevis för. Många är de sportprofiler som kan titulera sig världsmästare och Sverigebäst som kommer från vår kommun. Nu också några med OS-titlar i bagaget.

Armand "Mondo" Duplantis erhöll en guldmedalj i OS i Tokyo. Men en silvermedalj smäller också högt, så naturligtvis sällar sig hela Avesta kommun till gratulanterna till främst vår egen Lina Hurtig men också alla hennes lagmedlemmar i damfotbollslandslaget som tog en silvermedalj i OS. Grattis!

Gratulationerna av våra OS-medaljörer har visats på vår digitala vägskyltar på riksväg 70, men kan också visas här på vår webbplats.