• Skriv ut
 • Kontakt
 • Kontaktinformation

  Avesta Servicecenter

  Telefon: 0226-64 50 00
  Telefontider: Måndag–fredag kl 08.00–16.30.
  Lunchstängt kl 12.00–13.00.

  Besöksadress: Kungsgatan 32, Avesta
  Besökstider:
  Måndag kl 09.00–16.30
  Tisdag kl 11.00–16.30
  Onsdag–torsdag kl 09.00–16.30
  Fredag kl 09.00–15.00

  Ställ en fråga

  Tack för ditt meddelande.

Dela sidan på sociala medier

Mina sidor

Mina sidor är dina personliga sidor på www.avesta.se, där du enkelt följa dina ärenden och ta del av dess status. Tjänsten är tillgänglig 24-timmar om dygnet vilket innebär att du kan använda den när det passar dig. Det är inte alla ärenden som kan följas ännu – vi utökar funktionen efter hand.

Logga in

Inloggningen hittar du i det grå fältet ovanför den här sidans rubrik.

Du loggar in på Mina sidor med e-legitimation, ett digitalt ID-kort som identifierar dig när du har kontakt med oss. En e-legitimation får du gratis genom din bank eller Telia.

Hantering av personuppgifter

Ärenden som registreras via våra e-tjänster i portalen lagras i en databas. Vid handläggningen av ditt ärende registreras och behandlas dina uppgifter i enlighet med Personuppgiftslagen. Läs mer om PUL på Datainspektionens hemsida

Allmän handling

Dina inlämnade uppgifter är en allmän handling och kan lämnas ut i enlighet med offentlighetsprincipen om inte sekretess enligt sekretesslagen gäller.

E-legitimtation

En e-legitimation är en elektronisk id-handling som du använder för att legitimera dig på Internet. Om du vill läsa mer om e-legitimation besök www.e-legitimation.se. Här hittar du bland annat information om hur du skaffar dig en e-legitimation.

En del av tjänsterna kräver att du loggar in och skriver under med e-legitimation. Du kan använda e-legitimationer från BankID och Telia. Har du mobilt BankID kan du logga in med detta på ett enkelt sätt via din mobil eller din surfplatta.

Läs mer om BankID och mobilt BankID.

Läs mer om Telias e-legitimation.

Senast granskad 15 mars 2017.