Öppen förskola

Publicerad: 2021-08-30, kl 09.44

Öppen förskola i Avesta erbjuder under hösten 2021 ett antal olika digitala tematräffar som är gratis.

öppen förskola

För att delta behöver du ha en dator med webb-kamera och mikrofon eller tex ha teams-appen nedladdad i din läsplatta eller mobil. Du anmäler dig genom att skicka ett mejl och ange vilken tema träff du vill delta i. Du kommer senare få ett svarsmejl med en länk som du klickar på för att delta i träffen.

Datum och tider
16 september kl 15:00 - 16:00
Familjebehandlare från Socialtjänsten - Carolina och Vickie berättar om sitt uppdrag.
Anmälan senast den 13 september till carolina.larsson@avesta.se

23 september kl 14:30 - 16:00
Träffa Veronica och Monica från barnomsorgskansliet.
Hur gör man för att söka förskola? Vad kostar det? Var hittar jag mer information? Med mera.
Anmälan senast den 20 september till pernilla.hallen@avesta.se

Vid varje tillfälle ges tid för föräldrars egna frågeställningar.

Fler datum och teman kommer. Beroende på vilka rekommendationer om corona som gäller kan vi vid vissa träffar komma att erbjuda fysiska träffar. Uppdateringar om kommande träffar och teman kommer att kommuniceras i facebookgruppen ”Öppen förskola i Avesta”, kommunens hemsida och Facebooksida, samt i kommunens app. Välkomna dit!

Pernilla, Carolina, Lina och Ida