• Skriv ut
 • Kontakt
 • Kontaktinformation

  Avesta Servicecenter

  Telefon: 0226-64 50 00
  Telefontider: Måndag–fredag klockan 08.00–16.30.
  E-post: servicecenter@avesta.se 
  Besök: Mån, Ons, Tor klockan 10.00-16.30, Tis klockan 11.00-16.30, Fre klockan 10.00-15.00.

  Ställ en fråga

  Tack för ditt meddelande.

Dela sidan på sociala medier

Frukostmöten för företagare

En gång i månaden - undantaget sommarmånaderna - anordnar Tillväxt Avesta Företagarfrukost, där företagare, politiker, tjänstepersoner och intresserade träffas över en frukost. Syftet är att kunna lämna aktuell information, men också ett tillfälle för dig som företagare att lära känna andra företagare på orten.

Frukostmötet arrangeras på olika platser varje gång; allt ifrån stora samlingssalar som företagslokaler. Mötet inleds med att vi äter frukost. Därefter inleder vanligtvis vårt kommunalråd med kommunal information, innan det är dags för annan information. Besöker vi ett företag får vi också en kort presentation av det företaget.

Efter coronapandemin har vi nu återupptagit våra fysiska företagarfrukostar. När och var, och möjlihet till anmälan hittar du i vårt nyhetsbrev. 
Kommunens många chefer men också ledande politiker finns ofta på plats och som du kan ställa direkta frågor till dem.

Om du är ny företagare i kommunen vill vi i Tillväxt Avesta gärna presenter dig vid något frukostmöte. Kontakta då gärna någon av våra medarbetare i god tid.

Information om företagarfrukostarna får du i vårt nyhetsbrev Tillväxt informerar, samt på sidan Starta, etablera och driva företag.

Senast granskad 18 oktober 2021.