• Skriv ut
 • Kontakt
 • L L Lättläst
 • Kontaktinformation

  Avesta Servicecenter

  Telefon: 0226-64 50 00
  Telefontider: Måndag–fredag kl. 08.00–16.30
  E-post: servicecenter@avesta.se 
  Besök: Från och med 22 december tar inte Servicecenter emot besök längre, p.g.a. striktare coronarestriktioner. Detta gäller till och med 24 januari, sedan tas nya beslut.

  Ställ en fråga

  För att undvika spam måste du fylla i kryssrutan ovan för att visa att du är en människa.

  Tack för ditt meddelande.

Dela sidan på sociala medier

Starta eget

Funderar du på att starta eget företag? Det finns då flera rådgivare som utan kostnad kan hjälpa dig på vägen. Både personligen och via webb.

Avesta Nyföretagarcentrum

erbjuder dig som funderar på att starta företag eller precis har startat eget, en kostnadsfri, konfidentiell och objektiv rådgivning. Nyföretagarcentrum som också arrangerar kurser, utbildningar och föreläsningar i ämnen som berör företagande. Nyföretagarcentrum i Avesta kontaktas i första hand via telefon för överenskommelse om tidpuntk för ett möte.

avesta@nyforetagarcentrum.se eller tel.; 0226-580 00

ALMI

är en statlig organisation men med regionala kontor,  som erbjuder rådgivning, lån och riskkapital i företagandets alla faser. Almi Företagspartner GävleDala AB har sitt huvudkontor i Dalarna i Falun.

Almi bedriver också IFS Rådgivning som erbjuder finansiering och rådgivning för dig med utländsk bakgrund.

www.almi.se/gavledala/

Verksamt.se

är en webbaserad mötesplats där du som företagare kan få svar på det flesta frågor som rör företagande. Webbplatsen är ett samarbete mellan Bolagsverket, Skatteverket och Tillväxtverket.

www.verksamt.se/web/dalarna

Senast granskad 12 oktober 2018.