• Skriv ut
 • Kontakt
 • Kontaktinformation

  Avesta Servicecenter

  Telefon: 0226-64 50 00
  Telefontider: Måndag–fredag klockan 08.00–16.30.
  E-post: servicecenter@avesta.se 
  Besök: Mån, Ons, Tor klockan 10.00-16.30, Tis klockan 11.00-16.30, Fre klockan 10.00-15.00.

  Ställ en fråga

  Tack för ditt meddelande.

Dela sidan på sociala medier

Timvikarier till barnomsorgen

Vill du jobba som vikarie inom barnomsorgen i Avesta kommun? Att jobba med barn på förskola och fritidshem är ett ansvarsfullt arbete som ger massor med stimulans. För att trivas hos oss gäller det att du tycker om barn och att du kan samarbeta. Det är ett omväxlande och ansvarsfullt arbete som sker tillsammans med andra vuxna och barn. Lek och samspel sker hela tiden. Vi är stolta över verksamheten och vill att våra barn och föräldrar ska känna sig trygga med våra vikarier i alla sammanhang.

I Avesta kommun finns det 20 förskolor och 10 fritidshem av olika storlek. Dessa är geografiskt placerade i hela kommunen.

För att vara aktuell som vikarie hos oss måste du vara intresserad av barn, kunna ta initiativ och se dig som en god förebild. Du ska även:

 • ha fyllt 18 år
 • ha ett utdrag ur belastningsregistret
 • kunna ta dig till en förskola/fritidshem med kort varsel
 • kunna arbeta utomhus och ha kläder för både ute- och innemiljö
 • kunna ta ansvar för aktuella arbetsuppgifter

Man måste bli utvald för att vara aktuell att arbeta i vikariepoolen. Vi ser gärna att du har utbildning eller erfarenhet av barn. I Avesta får alla vikarier en god introduktion i samband med att man startar sitt värdefulla uppdrag.

Nyfiken på att veta mer och kanske lämna en intresseanmälan?

När vi söker efter fler medarbetare till vår vikariepool inom barnomsorgen så finns det en annons som visas på avesta.se/jobb. Klicka på annonsen och anmäl ditt intresse som vikarie genom att fylla i en ansökan i vårt rekryteringssystem. På avesta.se/jobb hittar du också andra lediga tjänster/vikariat. 

Senast granskad 20 augusti 2021.