• Skriv ut
 • Kontakt
 • Kontaktinformation

  Avesta Servicecenter

  Telefon: 0226-64 50 00
  Telefontider: Måndag–fredag klockan 08.00–16.30.
  E-post: servicecenter@avesta.se 
  Besök: Kungsgatan 32, Avesta. 
  Mån, Ons, Tor klockan 10.00-16.30, Tis klockan 11.00-16.30, Fre klockan 10.00-15.00.

  Ställ en fråga

  Tack för ditt meddelande.

Dela sidan på sociala medier

Vinnare UF i Avesta

Publicerad: 2020-02-14, kl 16.37

Vinnarna i årets UF-tävling i Avesta är... 

1-, 2- och 3-pristagarna
1-, 2- och 3-pristagarna

Med motiveringen "Med ett stort engagemang och högt flygande idéer erbjuder UF-företaget kvalitativa tjänster". FilmMakers UF intar första plats i den lokala tävlingen och går vidare till Dalamästerskapen i Ung Företagsamhet. FilmMakers tjänst är att göra kvalitativa reklamfilmer till ett lågt pris till företag.

Andra och tredje plats går till Futurebag UF respektive TradeBy UF där båda (TradeBy UF via ett så kallat wildcard) går vidare och tävlar i Dalamästerskapen.
Futurebag ska ta fram en papperskasse som är fett- och vattenresistent och ska ersätta dagens plastpåsar. Tills det att framställningen är klar kan företag köpa ett certifikat som visar att köparen stöder idén och verksamheten och på så sätt får UF företaget hjälp med att finansiera produktens utveckling.

TradeBy UFs affärsidé är att samla in kläder som inte används, sedan sälja kläderna vidare till ett rimligt pris i syfte att bidra till en minskad klädproduktion.

Med motiveringen "Med finess i exponeringen av produkten och ett aktivt säljarbete" går priset Bästa monter till UF-företaget No Other Way UF. No Other Way UFs affärsidé är att sälja vattenflaskor i glas  och är utformade för att vara mer miljövänliga.

Grattis alla vinnare!